Catatan

Tunjukkan catatan dari Jun, 2009

[Tampin Stories] Jagoan Kampung

hari ini, den jadi jaguh kek kampung den. jaguh apo? jaguh catur bistari!

kesah eyh camnie...
semalam den poie KFC tampin, boli cheesy wedges. dalam maso yang samo, den nengok ado iklan pertandingan catur bistari peringkat KFC tampin, tarikh eyh 30 jun 2009. jadi den ghaso, apo salah eyh den masuk kan. laie pon, da bapo kali den nak masuk pertandingna catur bistari nie, asyik x dapek yo...

Cuti-cuti Luar Nogori: Sg Koyan, Tersang, Sg Klau [Part 1]

luar nogori ni maksud eh bukan dalam nogori sembilan... jangan ado yang salah paham pulak yo...

nak dijadikan cito, pado rabu yang lopeih, lobeih kughang pukol 5 potang, eden dapek panggilan telepon dari kawan den, Encik Don. dio ajak den toman dio poie Sungai Koyan, Pahang, sobab nak bertolak malam tu jugak, dan dio sorang-sorang. memandangkan eden da takdo kelas, eden pon setuju yo la. laie pon tongah boring duduk kek hostel... dio koba pkol 6 dio sampai. jadi den pon siap2 lah.

Cuti-Cuti Nogori: Port Dickson [Finale]

setelah 3 bulan menaip tanpa mengenal penat lelah... [iyo lah tu...], akhirnya tamat juga siri cuti-cuti nogori ini, dengan episod terakhir ini... apa yang terjadi? mari sama-sama kita ikuti...

keesokan harinya, den bangun dalam pkol 6.30. lopeih solat subuh, masing2 da bersiap nak balik semulo ko somban.

Cuti-Cuti Nogori: Port Dickson [Part 14]

setelah 13 episod berlalu... akhirnya kisah Port Dickson ini akan tamat tak lamo laie...

kalau nak happy ending, memang den stop sampai episod 14 ni yo... tapi sesungguhnya... masih ada season Finale...

Kbib Roasters and Crushee

tahukah anda dikolej legenda ada Kbib Roasters dan Crushee?
.
..
...
mostilah tak tau sobab

Cuti-cuti Nogori: Port Dickson [part 13]

selamat datang ke part 13...
tahniah sebab da berjaya tulis sampai sini [puji diri sendiri sebab xde orang nak puji]

okeyh, sambung cito semulo...
lopeih da solosai kes keto bieb [walaupun hakikat eyh xsolosai pon], kami pon bosiap-siap la nak pulang ko tompek asal masing-masing. kami sumo poie ko bilik masing-masing.

Cuti-cuti Nogori : Port Dickson [part 12]

timo kaseh kek sumo yang sudi ikot cito ni dari part 1 sampai skrang. memang tak dinafi an penulisan den agak perlahan berbanding blog2 len.

jadi berbalik pado part duoboleyh,
malam itu kami tido dengan nyenyak sobab da ponek bono [den ngan dani memang kompem nyonyak, yang laen tu tak tau la den sobab bilik len2.. heuhuehue]