Kbib Roasters and Crushee

tahukah anda dikolej legenda ada Kbib Roasters dan Crushee?
.
..
...
mostilah tak tau sobab den yang cipto duo mondo ni... HAHAHA

Kbib Roasters merujuk kepada Ayam Panggang yang dimasak oleh Kak Bib dengan custom made ovennya :D

Crushee pulak , ialah sebuah perusahaan menjual ice blended secara kecil-kecilan :D

jadi, kisah eyh macam ni...
pado ari rabu yang lopeih, den minta kak bib tolong panggangkan ayam. sajo yo nak suro dio guno oven buatan sendiri yang dibuek eyh. alang2 da kakbib nak buek tuh, den pon ajak la kawan2 den ramai2 dan buek kenduri makan kek dopan kodai potostat abang zul. :D

memang sodap boto la ayam Kbib Roasters ni, walaupon poram eyh tak cukup lamo. bukti eyh, sumo ayam habih tinggal tulang yo. huehuehue. disamping ayam, den jugak mintak kak bieb masakkan bihun sebagai menu sokongan. kot2 tak cukup lak 2 eko ayam... [sobona eyh memang x cukup pon.. HAHAHA :D]

kisah eyh crushee ni pulak, dah 3 bulan kami beroperasi. akhirnya kami akan tutup [sementara] sepanjang holiday season ni :D

jadi mano2 yang ghaso2 nak ice blended tuh, tunggu la sem dopan yo! huehuehue
ni ha link ko blog crushee
http://crushee.blogspot.com

jangan bersedih... ceriakan hari anda dengan membaca EDEN BUDAK NOGORI [jangan la baco part2 sodeyh... adoiyai]

[mungkinkah satu hari nanti Kbib Roasters dan Crushee akan menjadi gergasi industri makanan dan minuman di Malaysia?]

Ulasan

huhuhu promote nmpk..
pe kate ko sponsor aku..
leh aku bg publisiti kat ko..
or korang jual le ice blended ko kat event aku..
amacam??bernas x idea aku..
hubahuba berkata…
waaaa idea best! tapi... malangnya aku blom cukup stabil nak sponsor2 nie... hahahaha... dan nak gerak ke sana tu yang payah skit... tapi kalau ko buat lagi Eimarace, maybe aku boleh sponsor lain kali kot :D

Catatan popular daripada blog ini

Tips Catur Bistari

Pasar Malam

Kuala Pilah = Nasi Lemak, Gulai Kuning, Gula Enau dan Rojak Mee