Catatan

Tunjukkan catatan dari Jun, 2012

Apo cito eh ni jang?

Lamo bona ghaso eyh tak nulih ni...

Skang ni den dah ghaso gomok bona dah. maklumlah, makan tido makan tido yo kojo. dalam kelas pon tido, luar kelas tido laie. lapa makan, konyang makan jugak. dah buncit da ha..

ha, itu diri den. Blaja den ni setaun yo laie. lopeih tu masuk balik ke alam pekerjaan. Tak dinafikan memiliki wang sendiri adalah suatu perkara yang menyeronokkan. Ghaso macam ekaulah yang susun idup ekau, suko ati ekaulah nak buek apo kan?

sambung blaja ni lain skit. laie2 pulak jadi full time student macam sey ni. Dah tu pulak, kono la pulak laie tuo dari rakan2 sekelas. ghaso macam polik skit la. Tak memasal den pon samo yo macam budak2. Main yo kojo eyh. hahaha. Tapi takpo, yang ponting result eyh gempak. Macam mano gempak? Dapek anugerah cemerlang 3 kali berturut-turut. nak lagi gempak? Dapek sumo A sepanjang pengajian. tapi tu dah x mungkin la. cumo sem2 akhir den igt nak dapek sumo A.

Jujur eyh, kalau kito nak berjayo, azam kono kuek, kojo kono kuek, doa pon kono kuek …