Catatan

Tunjukkan catatan dari April, 2009

Cuti-Cuti Nogori: Port Dickson [part 10]

akhirnya, saat yang dinanti-nanti an oleh sumo, tolah tibo!
part 10 untuk kisah PD!

part 10 ni ponuh ngan suspens. pastikan anda tidak ada sakit jantung, sakit perut, atau sakit hati supaya dapat membaca dengan tenang...

ceghito eyh bersamubng camni...

Kisah di A&W Seremban

A&W ni yolah rangkaian fastfood yang pertamo bertapak diMalaysia.
tapi, den boto2 tak paham kenapo dio tak buleh nak mengatasi KFC mahupun Mekdi...

A&W somban ni lotak eyh kek sobolah tasik somban, soborang dongan seremban parade. pemandangan sekitar memang cantik. tambahan pulak skarang ni A&W somban ni da renovate. siap ado drive thru laie.

Cuti-cuti nogori: Port Dickson [part 9]

akhirnya, kita sampai juga ke part ke sembilan...

lopeih balik ko bilik, den pon salin la baju, rehat2 kojap kek ateih katil, konon2 eh nak ilang an ponek.

memang seronok ghaso eyh arini... tapi ado satu masalah. kaki den mulo sakit.
tak tau la sobab apo, tapi poho den dah macam melecet. agak eyh salah duduk maso nek banana boat tadi kot...

Cuti-cuti nogori : Port Dickson [part 8]

syukur ... sampai jugak ko bahagian lapan ni ha...

dah pueh mandi kek laut... kami pon balik semulo ko tiara beach resort. maso nak balik ko bilik tu, den, dani, mira dan bieb terpandang pulak kolam tiara yang lawa tuh...

alang2 baju pon da basah, baik sambung yo toruih kan?
dan

KECEBUR!

Kereta, KLIA dan kawan

apo kaitan antaro keto, KLIA ngan sahabat?
jawapan eyh, tajuk cito entri den kali ni... hehehehe

alkisah pada hari rabu mingu ni, kawan baik den maso kek kolej, Dani nak poie umrah. jadi den da merancang ngan kawan2 len nak poie anta dio poie KLIA. dan yang bersetuju nak poie, yolah Siha. Siha pulak aja kawan2 eyh, Ila, Leha ngan Ira. sumo skali 5 orang yang nak poie toman Dani poie KLIA ngan famili dio.

Cuti-Cuti Nogori: Port Dickson [Part 7]

Imej
akhirnya sampai jugak ko hari yang keduo... punyo lah susah nak sampai cito hari 2, 7 part da ni ha...

untuk pengetahuan sumo, remote control air cond yang dah diorder tuh sampai pagi tuh x sampai2... nasib la orang2 kek bilik sobolah yang kurang sojuk tuh...

Cuti-cuti Nogori: Port Dickson [part 6]

alhamdulillah, dapek gak eden sambung cito kek PD ni...
lamo bona ghaso eyh x update blog kesayangan den nie...

ok... balik pado cito kek PD...

nak poie lobby Tiara tu skit la punyo jauh... bilik kek ujung sini, lobby kek ujung sono... huih... maleh boto nak berjalan... jadi pinjam keto haja... Vroom vroom!