Terbaik sepanjang zaman

kok dilipek sobosa kuku, kok dibontang sobosa alam,
kok hanyut dipinteh, kok tonggolam disolam,
kok datang biar nampak muko, kok poie biar nampak belakang,
kok jauh diimbau, kok dokek digamit,
seuntai salam, sejambak kato,
selamat meluncur, pembaco sumo.

Jumaat, 8 Januari 2010

Kenapa tiada kiriman?

adoi, poning mikir an apo nak ditulieh kek dalam blog ni.
nak tulieh panjang2 maleih. nak tulieh yang pendek2 takdo idea.
sampai la arini ha, den teraso rajin skit nak menaip.

jadi, dah agak lamo den tak komeih blog ni.
tak tau kenapo susah bona nak menaip.

ni pon da nak solat jumaat ha.

jadi,
kiriman akan datang lebih berkisar tentang diri den yang banyak berjalan kek sekitar malaysia ujung taun lopeih.

tak pornah2 den poie hotel sampai 3 4 buah dalam sebulan. tapi 2 bulan lopeih den poie sampai 6 hotel. memang keluar dari norma biaso.

tapi, apo yang laie ponting, sekarang ni da 2010.
den masih single, tak abih blaja dan xdo duit T_T
apo lah nak jadi ni...

jadi untuk tahun 2010 ni, den bercito-cito untuk menamatkan belajar, mencari rezeki lobih dan menamatkan zaman single. at least ada status tunang pon jadi la kan? haha...

ado banyak bondo dari tahun 2009 yang belum solosai, sekarang ni pon da masuk 2010. jadi den kono la solosai an dulu... terutamo eyh yang berkaitan pelajaran den...

adakah 2010 akan menjadi tahun yang menarik dan penuh kejutan?
kita saksikan samo2...

2010 - we are 10 years away from 2020

Tiada ulasan:

Peluncur Professional

sapolah den ni....

Foto saya
given name is FAARIS, nicknamed hubahuba on the net. nama diberi ialah FAARIS. di internet saya lebih senang dikenali sebagai HUBAHUBA.