Terbaik sepanjang zaman

kok dilipek sobosa kuku, kok dibontang sobosa alam,
kok hanyut dipinteh, kok tonggolam disolam,
kok datang biar nampak muko, kok poie biar nampak belakang,
kok jauh diimbau, kok dokek digamit,
seuntai salam, sejambak kato,
selamat meluncur, pembaco sumo.

Khamis, 12 Mac 2009

Cuti-cuti Nogori : Port Dickson [part 1]

seperti yang dijanjikan, kali ni eden menambah laie entri kek blog ni mengenai percutian den kek Port Dickson a.k.a. PD!

Port Dickson yolah salah satu pusat peranginan yang terkenal di Malaysia. suatu ketika dahulu PD pernah menjadi markas latihan askar2 melayu. kini, PD telah berubah wajah menjadi sebuah bandar pelancongan yang moden.

ok, percutiaan den kek PD dirancang oleh beberapa kuasa besar yang berkuasa di dalam MES suatu ketika dahulu... :p perancangan asal ialah membawa seluruh ahli kongres MES untuk sama2 bercuti, tetapi setelah diinterview dan di "short list" kan, hanya 6 orang sahaja yang berjaya melayakkan diri ke peringkat seterusnya. salah sorang tu mostilah eden. kalau tidak watpo eden nak tulieh kek blog nie :p

jadi, hasil perbincangan bersepakat, kami sumo da setuju untuk menjayakan percutian ini di TIARA BEACH RESORT PD, pada 3-5 Mac 2009.

pengembaraan akan bermula pada entri seterusnya, jangan marah!!! :p

Tiada ulasan:

Peluncur Professional

sapolah den ni....

Foto saya
given name is FAARIS, nicknamed hubahuba on the net. nama diberi ialah FAARIS. di internet saya lebih senang dikenali sebagai HUBAHUBA.