ABC

ABC tu, maksud eyh Amphibious Bicycle Crew.
Final projek den.
hari ni sumo student final year kono present projek masing2.
kumpulan den no 9, jadi jonoh menunggu dari pagi semato-mato nak present projek kek Judge.
macam2 raso ado, nervous, semangat, takut, happy, macam2 la.
raso cam masuk Nescafe KickStart pon ado yo, tinggal laie takdo yang kono singkir dan takdo yang dapek hadiah :p

maso presentation tuh, macam2 la ragam eyh. yang tergagap2, ter AA AA, terkodu, tersasul, terlanggar wayar pon ado... mano tak eyh, wayar laptop ngan wayar LCD projector bersimpang siur kek bilik presentation.

ni list produk2 yang dihasilkan dari batch kami...

Smart Aquarium
Smart Clothline
Snake Grapper
Resting Wheelchair
Shoe Dryer
Impact Damper
Can Crusher
Car Washer
Amphibious bicycle <------ kumpulan den punyo
Field Liner

sumo eyh canggih2 dan inovatif. den banggo ngan budak2 legenda nie...
dan berito baik eyh suma produk berfungsi , SUKSES! SUKSES!!!. [walaupun ado sikit2 kecacatan, kekurangan, dan kerosakan :p]

yang paling banggo sekali mostilah eden. tak kiro lah orang koba eden ni syok sendiri ko, macam budak2 ko, yang ponting, everyone is enjoying the presentation. I love presentation and i love being famous. hohoho.

eden nak upload video Amphibious Bicycle Crew kek YouTube nanti.
boleh la ando sumo tengok nanti... apo bondo eyh Amphibious Bicycle tuh...

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Catur Bistari

Pasar Malam

Kuala Pilah = Nasi Lemak, Gulai Kuning, Gula Enau dan Rojak Mee