Terbaik sepanjang zaman

kok dilipek sobosa kuku, kok dibontang sobosa alam,
kok hanyut dipinteh, kok tonggolam disolam,
kok datang biar nampak muko, kok poie biar nampak belakang,
kok jauh diimbau, kok dokek digamit,
seuntai salam, sejambak kato,
selamat meluncur, pembaco sumo.

Jumaat, 2 Januari 2009

50 and a List

ini post yang ke 50.

dan sempono meraikan post yang ke 50 ni, eden tolah mencipto satu list LEGENDA BLOGGERS!

sila lihat list itu di sebelah bawah blog ini

list ni eden buek sendiri, eden cari bloggers2 dikalangan pelajar, bekas pelajar kolej LEGENDA. sopo2 nak masuk list leh bagitau den.
ramai sobona eyh bloggers dari LEGENDA ni... eden pon da poning palo cari eyh. kot2 ado yang den terlopeih tu, den mintak mahap sangat2, bagitau den... eden masukkan dalam list nanti...

jadi sebar-sebarkanlah list nie. sapo yang da masuk list tu bagitau kek kawan2 len. suro diorang bagi link kek den. nanti den masukkan.

kok ado pulak yang tak suko publisiti percumo nie... buleh yo bagitau den... nanti den padamkan link tu...

19 ulasan:

deedlebag berkata...

uh? mane kau tau aku student legenda?

Marzuki berkata...

hentam sajalah

Muhammad Nor Azim B. Nor Azizi berkata...

Apo kono eh jang???

hubahuba berkata...

to deedlebag, aku bace le post ko, ala2 student legenda gitu... kalau salah harap maaf le...

to marzuki... hentam jugak

to Azim...
ni sempena meraikan post aku yang ke 50, so aku buat le mende nie.... huehuehue... lagipun kan lagi besar network nanti :)

iZNie berkata...

..yela..how do u noe im student legend..??

EM AN berkata...

tak tau la pulak marzuki kat legenda, haha. siyes tak boleh blah.

hubahuba berkata...

to iznie.. muka cam pernah nampak...
to em an... eh marzuki bukan dak legenda ke... ish2... salah le nie...

nur_syahida berkata...

haha. thanks for putting me up in da list.
rajennye hubahuba dok cari budak2 legenda yeh.
;)

KAIROLE berkata...

marzuki pun budak kolej jugak ke? agak2 bile kite boleh jumpe?cincin belah rotan dah ad ni..ahhha memng menjerit la kaw marzuki pas ni..kene tag jadi budak kolej..

~~@L0nG W@niE~~ berkata...

waahhh..timo kaseh byk kek dak hubahuba nie..bukan sonang nk dapek ht cam dio nie...tlg pomot an tkyah byr sesen pon..

HIDUP HUBAHUBA..!! HIDUP HUBAHUBA!!-jdlah blogger yg bermanfaat-

hubahuba berkata...

to Mia, saje je sempena post da 50 nie... hehehe

to kairole... nampaknya en marzuki kena keluar list... sebab bukan dak kolej legenda... :p

to along wanie... orang lain lagi banyak hit... saya ni setakat 600 hit ape sangat le :p

jangan lupa bagitau kawan2 lain... ramai lagi bloggerd legenda yang aku lom jumpa...

Farha Ghouse berkata...

hahaha faris bukak blog farha. tengok nama lily zahara, atiqah nabilah and anas afifi. dari link anas afifi tu ada ramai bloggers from legenda.

btw lily, anas and atiqah ni legenda jugak.

L717 berkata...

ehh. apa ni. tukar nama link saya kepada 'captain' please? dalam operasi nak tukar sume internet identity saya jadi merepek2, susah orang cari. :)

btw, do i know you?

.::AmaNi::. berkata...

=D

**den xtau nk ulas papo~
lntak ekau-lah.

aku dan 'aku' berkata...

bilonyo eden leh masuk sonarai gak jang?

hubahuba berkata...

bilo2 pon buleh.... janji budak legenda... :D

Sinido Ejat berkata...

macam mana ko tahu aku student legenda...

hubahuba berkata...

aku serkap jarang jek.. kalo ko bukan atau tanak.. bagi tau aku...

al_irsyad berkata...

Salam ziarah...

huh....ramai jugak yer...

Peluncur Professional

sapolah den ni....

Foto saya
given name is FAARIS, nicknamed hubahuba on the net. nama diberi ialah FAARIS. di internet saya lebih senang dikenali sebagai HUBAHUBA.