Terbaik sepanjang zaman

kok dilipek sobosa kuku, kok dibontang sobosa alam,
kok hanyut dipinteh, kok tonggolam disolam,
kok datang biar nampak muko, kok poie biar nampak belakang,
kok jauh diimbau, kok dokek digamit,
seuntai salam, sejambak kato,
selamat meluncur, pembaco sumo.

Jumaat, 12 Mac 2010

Sharing : ESQ MCB Golden Generation 1 [Day 2]

Hari Kedua.
Lebih banyak cabarannya.
Sudahlah lambat, tertinggal satu slot yang menarik...

Tapi itu tidak mematahkan semangatku untuk terus bertenaga sepanjang training.
Kisah Gatot Kaca rasa terlalu hampir dengan diri.

Banyak lagi permainan-permainan yang menyeronokkan menyusul kemudiannya. dan semakin banyak yang kami belajar dari training Green Belt, Character Building.

Dan aku sgt terkejut, sebab di akhir kursus aku dipanggil untuk sharing mengenai keseluruhan training.

Aku harap, apa yang diajarkan di training ini dapat aku amalkan selalu dalam kehidupan.

Sesungguhnya perjalanannya masih panjang dan berliku...

Ya Allah, teguhkan aku pada jalanmu...

2 ulasan:

Nur Su'aidah Bachok berkata...

salam faaris. PAGI !!
sy ada dtg as alumni masa ni.. ;)
tertarik dgn pengulasan u dlm training tu.. mg hebat. cara pemahaman u berlainan. tahniah!! ;)

jom pergi sc2 pulak.. hehe!
recharged jugaaaa~!!

hubahuba berkata...

Pagi!
Terima kasih. Alhamdulillah. Saya gembira yang anda suka ulasan saya tu. saya cuma berkongsi berdasarkan pengalaman saya...

Insyallah, one day nak join jugak E=SC²

Peluncur Professional

sapolah den ni....

Foto saya
given name is FAARIS, nicknamed hubahuba on the net. nama diberi ialah FAARIS. di internet saya lebih senang dikenali sebagai HUBAHUBA.