Terbaik sepanjang zaman

kok dilipek sobosa kuku, kok dibontang sobosa alam,
kok hanyut dipinteh, kok tonggolam disolam,
kok datang biar nampak muko, kok poie biar nampak belakang,
kok jauh diimbau, kok dokek digamit,
seuntai salam, sejambak kato,
selamat meluncur, pembaco sumo.

Khamis, 16 Julai 2009

Update Tour Catur Bistari Budak Nogori 2009

sobona eyh, den tak poie sumo tompek yang dirancang.
den cumo dapek poie KFC The Mall dan KFC Rasah Jaya.

KFC The Mall den poie ari sabtu. pagi2 subuh laie den da poei KL. sobab kek dalam internet tunjuk pertandingan pukul soboleh pagi. tapi, bilo den sampai, pekerja eyh koba yang pertandingan eyh tundo sampai pkol 4 potang. den pon poie la berjalan-jalan kek KL. Poie amik kamera den yang dah lamo dihantar untuk baik pulih kek KL tu. Pkol 4, den datang semulo ko The Mall. tapi malang eyh, pertandingan dah mulo. peserta pon da cukup. jadi x dapek la den nak join skali. jadi penonton yo lah.

KFC Rasah Jaya pulak den poie ari rabu. den poie ngan KakBib. Kali ni, KFC ni bukak duo game. Jadi, den ado la peluang nak main. tapi, yang den tak pueh ati, Banker eyh pulak. da la lambek mengiro, lopeih tu peraturan pulak longgar. tapi, kito kek tompek orang. ikot kan ajo... keputusan eyh, den dapek nombor 6 dari 7. group satu laie men ngan laju eyh sampai banker eyh pon poning. pemenang tompek pertamo ado aset 43 Juta.

tu yo lah den nak cito. tak monang takdo mood nak cito panjang2.

Tiada ulasan:

Peluncur Professional

sapolah den ni....

Foto saya
given name is FAARIS, nicknamed hubahuba on the net. nama diberi ialah FAARIS. di internet saya lebih senang dikenali sebagai HUBAHUBA.