Dari Tampin ke KL [part 4]

malam tu den tido kek bilik miq yang da macam penjara pudu tuh... nak poie mandi kek swimming pool, tongah ujan lobek... nak makan pon kodai xdo.... tido la jawab eyh...

keesokan pagi eyh... kami bangun pkol 6... siap2 nak poie titiwangso semulo... miq nak amik moto eyh, den nak poie UTM... nak lawat kawan den.

jadi tepat yo pkol 7, kami pon kuar dari master bedroom...
mencari bas...
sampai yo kek dopan kondo... bas U12 lalu...

"kejar!!!!"
"cepat2... bas berenti kat depan!!"

punyolah semangat koja bas pagi2 nie..
walaupon berkejaran dengan bas, tapi bas tetap tak tunggu....
x dapek la nak nek...
kami duduk kat bus stop...
kejap lagi... sampai plak bas U2...

"ler... kalau nampak bas ni tadi x yah keja2 bas tadi"
"takpe la senaman pagi :D "

lopeih tu sarapan kat titiwangsa...

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Catur Bistari

Pasar Malam

Kuala Pilah = Nasi Lemak, Gulai Kuning, Gula Enau dan Rojak Mee