Terbaik sepanjang zaman

kok dilipek sobosa kuku, kok dibontang sobosa alam,
kok hanyut dipinteh, kok tonggolam disolam,
kok datang biar nampak muko, kok poie biar nampak belakang,
kok jauh diimbau, kok dokek digamit,
seuntai salam, sejambak kato,
selamat meluncur, pembaco sumo.

Isnin, 9 Mac 2009

Dari Tampin ke KL [part 4]

malam tu den tido kek bilik miq yang da macam penjara pudu tuh... nak poie mandi kek swimming pool, tongah ujan lobek... nak makan pon kodai xdo.... tido la jawab eyh...

keesokan pagi eyh... kami bangun pkol 6... siap2 nak poie titiwangso semulo... miq nak amik moto eyh, den nak poie UTM... nak lawat kawan den.

jadi tepat yo pkol 7, kami pon kuar dari master bedroom...
mencari bas...
sampai yo kek dopan kondo... bas U12 lalu...

"kejar!!!!"
"cepat2... bas berenti kat depan!!"

punyolah semangat koja bas pagi2 nie..
walaupon berkejaran dengan bas, tapi bas tetap tak tunggu....
x dapek la nak nek...
kami duduk kat bus stop...
kejap lagi... sampai plak bas U2...

"ler... kalau nampak bas ni tadi x yah keja2 bas tadi"
"takpe la senaman pagi :D "

lopeih tu sarapan kat titiwangsa...

Tiada ulasan:

Peluncur Professional

sapolah den ni....

Foto saya
given name is FAARIS, nicknamed hubahuba on the net. nama diberi ialah FAARIS. di internet saya lebih senang dikenali sebagai HUBAHUBA.