mungkin ANDA yang kami cari!

aku sedang mencari orang yang berminat untuk menyertai Educational Innovation Of Motorsport and Automotice Race, atau EIMARace.

syarat-syarat:
1. pelajar legenda education group.
2. berdisiplin dan komited
3. mahu belajar sesuatu yang baru.
4. mahu melibatkan diri dalam aktiviti perlumbaan yang sah.
5. boleh meluangkan masa untuk EIMARace.

jika kurang syarat-syarat diatas, masih boleh cuba pujuk aku untuk amik korang.
tapi mesti ada sesuatu yang istimewa pada diri korang untuk menjadikan korang terpilih.

untuk maklumat lanjut, sila berhubung terus dengan aku.

Ulasan

MuhD NoR AzyM berkata…
Kejadah apo ni mr. hubahuba?
hubahuba berkata…
ni la racing... ko nak join?
MuhD NoR AzyM berkata…
Racing? Bleh je..
Racing type apo ni..Le Mans ke..hehe
4X4 pun ok gak..hehe..

Apo2 hal, jerit kat ruang chatbox ak k! =D

Catatan popular daripada blog ini

Tips Catur Bistari

Pasar Malam

Kuala Pilah = Nasi Lemak, Gulai Kuning, Gula Enau dan Rojak Mee