Terbaik sepanjang zaman

kok dilipek sobosa kuku, kok dibontang sobosa alam,
kok hanyut dipinteh, kok tonggolam disolam,
kok datang biar nampak muko, kok poie biar nampak belakang,
kok jauh diimbau, kok dokek digamit,
seuntai salam, sejambak kato,
selamat meluncur, pembaco sumo.

Sabtu, 28 Februari 2009

mungkin ANDA yang kami cari!

aku sedang mencari orang yang berminat untuk menyertai Educational Innovation Of Motorsport and Automotice Race, atau EIMARace.

syarat-syarat:
1. pelajar legenda education group.
2. berdisiplin dan komited
3. mahu belajar sesuatu yang baru.
4. mahu melibatkan diri dalam aktiviti perlumbaan yang sah.
5. boleh meluangkan masa untuk EIMARace.

jika kurang syarat-syarat diatas, masih boleh cuba pujuk aku untuk amik korang.
tapi mesti ada sesuatu yang istimewa pada diri korang untuk menjadikan korang terpilih.

untuk maklumat lanjut, sila berhubung terus dengan aku.

3 ulasan:

MuhD NoR AzyM berkata...

Kejadah apo ni mr. hubahuba?

hubahuba berkata...

ni la racing... ko nak join?

MuhD NoR AzyM berkata...

Racing? Bleh je..
Racing type apo ni..Le Mans ke..hehe
4X4 pun ok gak..hehe..

Apo2 hal, jerit kat ruang chatbox ak k! =D

Peluncur Professional

sapolah den ni....

Foto saya
given name is FAARIS, nicknamed hubahuba on the net. nama diberi ialah FAARIS. di internet saya lebih senang dikenali sebagai HUBAHUBA.